Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Investigace.cz

Pavla Holcová director of investigacecz said in an episode of the Odposlech podcast. De nieuwste tweets van investigace_cz.

Investigace.cz
Indiana Jones Infographic Indiana Jones Indiana Infographic

Premiér Andrej Babiš ANO by měl podle novinářů z webu Investigacecz vysvětlit kde vzal 15 milionů eur tehdy 381 milionů korun z kauzy Pandora Papers a proč podnikl kroky k nedohledání původu těchto peněz.

Investigace.cz

. Podle serveru Investigacecz by český premiér mohl být vyšetřování nejen ve Francii ale i v USA a v Česku. We protect our sources December 19 2019 August 25 2020 At the end of October the Czech Centre of Investigative Journalism published a recording originating from the private office of Slovakias former chief prosecutor Dobroslav Trnka. 111 Andrej Babiš si přes své anonymní offshory s nastrčenými řediteli poslal skoro 400 milionů Kč za které si poté koupil 16 luxusních nemovitostí ve Francii. Více si můžete přečíst v otázkách a odpovědích.

She is responsible for external communication marketing activities podcasts and investigacecz community management. Data Boutique najdete nově pod investigativním webem investigacecz autorem je i nadále datový analytik Josef Šlerka. Before she moved to Prague she had studied at the Masaryk University in Brno and had worked for IT company as a marketing specialist. Whois Lookup for investigacecz.

Nikola joined investigacecz in January 2020. Investigacecz brings original investigative stories about cross border organized and white collar crime and their impact on the Czech Republic. 8 645 To se mi líbí Mluví o tom 660 Byli tady 2. Web investigacecz je provozován neziskovou organizací České centrum pro investigativní žurnalistiku.

Ženevská banka se tam. Minulý týden se podařilo odkrýt míru a detaily zapojení ruské žoldnéřské skupiny Vágner do války v Libyi. 381 milionů korun je zhruba 28 690 průměrných starobních důchodů. Přehled dat v databázi.

Kdo se objevuje v Panama Papers. Data datové analýzy vše o datech. Server také odmítl premiérovo tvrzení že zveřejnění informací je snahou o ovlivnění českých sněmovních voleb. To register please send an email to Nina Kodhajová on ninainvestigacecz.

Země Nalezených firem Nalezených osob Nalezených dotací Suma dotací CZK Česká republika 608 91 10 268 12 720 166 20730 Zobrazit firmy Zobrazit osoby Zobrazit dotace. Ve Francii by Babišovi podle webu hrozilo na základě zákona o prokazování bohatství že pokud neprokáže původ oněch 381 milionů korun může o své nemovitosti přijít. The website is run by the Czech Center for Investigative Journalism a nonprofit organization founded by a group of journalists in 2013. Intended use of supplied data and information Data contained in the domain name register.

Na projektu spolupracovalo přes čtyři sta. Kdo jsou Putinovi muži na špinavou práci. Country Companies found Persons found Subsidies found Sum of subsidies CZK Czech republic 608 91 10 268 12 720 166 20730 Zobrazit firmy Zobrazit osoby Zobrazit dotace. Web Investigacecz zveřejnil video v němž se reportérka Andreje Babiše ptá na vlastnictví offshorové firmy v KaribikuBabiš neodpovídá nastupuje do auta a ochranka novinářce brání v cestě.

Portál také odmítl premiérovo tvrzení že zveřejnění informací je snahou o ovlivnění českých sněmovních voleb. Podvody se solárními elektrárnami patří k českým specifikům. Our goal was to create a tool that will make the work easier for journalists and public figures. Stalo se tak díky tabletu jednoho z bojovníků který se podařilo získat redaktorům BBC.

V písemném rozsudku který redakce investigacecz nedávno získala v plném znění senát Nejvyššího soudu vyjmenovává argumenty proč nebyl osvobozující rozsudek dostatečně odůvodněný. Premiér Andrej Babiš ANO by měl podle novinářů z webu Investigacecz vysvětlit kde vzal 15 milionů eur tehdy 381 milionů korun z kauzy Pandora Papers a proč podnikl kroky k nedohledání původu těchto peněz. Odhalení ukazují rozsah operací Vágnerovců jejich. Investigacecz reports original investigative stories about cross-border organized crime and its impact on the Czech Republic.

České volby tedy opravdu v rozhodování o termínu nehrály roli. Projekt představuje čtrnáct měsíců trvající investigace zastřešené Mezinárodním konsorciem Investigativních novinářů ICIJ a BuzzFeed News americký zpravodajský web. Pro registraci pište na adresu Niny Kodhajové ninainvestigacecz. Statement of investigacecz.

47m 11 tweets 5 min read. Není jasné proč premiér Andrej Babiš ANO zakládal offshorové firmy na nákup luxusních nemovitostí ve Francii řekla serveru E15cz investigativní novinářka Hana Čápová jež se podílela na objasňování kauzy Pandora Papers. Investigace 1111 Když byl Andrej Babiš po tiskové konferenci přímo osloven reportérkou Hanou Čápovou s otázkou na jeho karibskou firmu ochranka jí celkem agresivně zatarasila. června 2021 osvobozující rozsudek pro Mariana Kočnera a Alenu Zsuzsovou.

Na projektu pracovalo přes 600 novinářů z celého světa kteří se museli zkoordinovat. We also hope for the database to bring more data into the public debate about subsidies and conflicts of interest to replace unfounded beliefs. Tyto dokumenty získala redakce investigacecz v rámci globálního novinářského projektu FinCEN Files. Register a Domain Get your domain name now.

Přinášíme původní investigativní kauzy o přeshraničním organizovaném zločinu praní peněz mafii korupci a jejich. Investigacecz bude v následujících týdnech na základě zkoumání získaných dat postupně přinášet příběhy jednotlivých akcionářů firem i obchodních praktik na hraně zákona. Slovenský Nejvyšší soud zrušil 15. Overview of data in the database.

Investigace.cz
Pavla Holcova Investigace Cz Katarina Janosikova Icjk Cecilia Anesi Lorenzo Bagnoli Giulio Rubino A Lucia Rinaldi Irpi V R Centrum Desktop Screenshot

Investigace.cz
Pin On Konopi

Investigace.cz
Pavla Holcova Z Ceskeho Centra Pre Investigativnu Zurnalistiku Investigace Cz V Rozhovore Pre Aktuality Sk Otvorene O Andrejov Mens Tops Mens Tshirts T Shirt

Investigace.cz
Vitejte Ve Svete Nastrcenych Reditelu Ceske Centrum Pro Investigativni Zurnalistiku

Investigace.cz
Pinterest

Investigace.cz
Pavla Holcova Investigace Cz Katarina Janosikova Icjk Cecilia Anesi Lorenzo Bagnoli Giulio Rubino A Lucia Rinaldi Irpi V R Centrum Desktop Screenshot

Investigace.cz
Kokainovi Kovbojove Investigace Cz Investigative Journalism Journalism Networking

Investigace.cz
Czech Center For Investigative Journalism Cciz Investigative Journalism Journalism Map

Post a Comment for "Investigace.cz"